Вінницькі комунальники прибиратимуть Вінницю новою технікою, обладнаною відеокамерами (Фото)
15:14 29.08.2017
252

Вінницькі комунальні підприємства нещодавно отримали нову техніку -  чотири нові автомобілі марки «Ford» з навісним обладнанням. Техніка призначена для всесезонного використання. Цією новиною мер міста поділився на своїй сторінці у Facebook.

«На цей рік ми планували оновити парк техніки вінницьких комунальних підприємств, які задіяні в прибиранні міста. Поставлені задачі виконані. На КП «Вінницьке шляхове управління» вже надійшли і чотири нові автомобілі марки «Ford» з навісним обладнанням. Техніка призначена для всесезонного використання.

Дві з машин обладнані відеокамерами, зображення з яких виводиться на монітор водію. Не виходячи з кабіни, кермувальник бачитиме роботу навісного обладнання та якість прибирання.

Як я вже писав, в серпні ми придбали трактори для прибирання вулиць приватного сектору, в липні – багатофункціональні навантажувачі «AVANT», ще раніше - закупили трактори для прибирання тротуарів. Тож, сподіваюсь, що маючи стільки нової техніки, колектив Шляхового управління зустріне снігопади у «всеозброєнні» і буде ще більш якісно виконувати роботи по очистці міста взимку», - написав Сергій Моргунов.

Читайте також