Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобілі
14:00 09.04.2019
254

Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобілі, один поїде до Бершаді, а другий залишиться у місті.

9 квітня очільник міста Сергій Моргунов та голова Вінницької ОДА Валерій Коровій вручили вінницьким рятувальникам ключі від новеньких спецавтівок.

У розпорядження ДСНС Вінниччини поступили IVECO DAILY 35C15 DH (САРМ-С), який передали рятувальникам ДПРЧ-16 із Бершаді, та пожежний автомобіль першої допомоги PEUGEOT BOXER CDC-35+L4 H130F, який буде використовуватись у ДПРЧ-4 м. Вінниці.

Про це повідомила прес-служба Вінницької міської ради.

Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобіліПершу автівку придбали за кошти обласного бюджету. Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій зазначив, що за останні роки значно покращила свої технічні можливості, також це уже не перший автомобіль, який придбали для вінницьких рятувальників.

«Для нас надзвичайно принциповим є те, що ми повинні підтримати рятувальників, адже кожного дня вам доводиться стикатися з небезпекою. Вже четвертий рік поспіль ми передаємо вам ось такі автомобілі, і хочу зазначити, що насправді у нас ще багато перспективних планів», - розповів Валерій Коровій.

Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобіліГолова ОДА також подякував рятувальникам за їхню роботу та відзначив, що наше головне управління ДСНС визнане найкращим в Україні.

Новинка, яка використовується у Вінниці була придбана за кошти ОТГ, і виїжджатиме вона на виклики, пов’язані з виконанням аварійно-рятувальних робіт під час ДТП, демеркуризації, аварійного відкривання дверей тощо.

Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобіліНачальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук зазначив, що не в кожній області є такі автомобілі.

«Вінницький гарнізон - один з кращих в Україні, і це стало можливо не тільки завдяки професіоналізму наших працівників, але й новітньою технікою яка є у нас. Наша основна задача – зробити пожежну частину в тому чи іншому районі візитною карткою районного центру, міста. Цей один автомобіль - це орієнтовно шість автомобілів поліцейських», - сказав  Руслан Шевчук.

Вінницькі рятувальники отримали два спецавтомобілі
Читайте також