У Балаклії сталася масштабна пожежа, вогонь підібрався до будинків (відео)
19:30 06.10.2021
262

У Балаклії сталася масштабна пожежа на відкритій території. Рятувальникам вдалося локалізувати полум'я, триває ліквідація пожежі.

Про це повідомила місцева служба ДСНС.

6 жовтня о 12:27 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вул. Центральній міста Балаклія Харківської області.

До місця події було направлено 3 відділення служби порятунку на автоцистернах, відділення Балаклійського лісгоспу та відділення військової частини. На момент прибуття підрозділів ДСНС горів очерет на площі 4,5га. Існувала загроза розповсюдження полум'я на житловий сектор та інші об'єкти.

О 14:20 відбулась локалізація вогню. Наразі триває ліквідація пожежі. Загрози розповсюдження полум'я немає.

 

Як пишуть в місцевих Telegram каналах, очерет, найімовірніше, підпалили. За словами очевидців, полум'я майже дісталося до житлових будинків, у деяких через температуру буквально "плавилися балкони".


У Балаклії розміщені військові склади. У 2017 і 2018 роках там двічі відбувалися пожежі, в результаті яких здетонували боєприпаси. У 2020 році Тимчасова слідча комісія в Раді заявила, що в 2017-му склади боєприпасів в Балаклії підірвали навмисне.

Video file
Video file
Автор: Іван Петрик
Читайте також