У Києві обстріляли маршрутку, постраждав водій
13:53 16.10.2021
267

У Дніпровському районі Києва у п’ятницю невідомі обстріляли маршрутний автобус, водій отримав тілесні ушкодження. Про це повідомляють у поліція.

Невідомі здійснили декілька пострілів в маршрутний транспортний засіб. Внаслідок події водій отримав тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу на місці, від госпіталізації потерпілий відмовся. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту та причетних осіб.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення, про те, що у Дніпровському районі група невідомих чоловіків стріляла в автобус. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці опитали свідків інциденту та провели огляд місця події. Попередньо поліцейські з’ясували, що зловмисники декілька разів здійснили постріли у бік маршрутного транспортного засобу та втекли. Внаслідок події водій автобусу, 1996 року народження, отримав тілесні ушкодження. Лікарі надали йому допомогу на місці, від госпіталізації потерплий відмовся.

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також