Убив подружжя, а тіла спалив за містом в автівці: підозрюваного заарештували
11:32 09.12.2021
305

Чоловіка, який підозрюється у вбивстві подружжя на Донеччині, взяли під варту. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

У Покровську на Донеччині знайшли спалене авто з тілами жорстоко вбитих чоловіка та жінки, які зникли напередні. Правоохоронці оперативно виявили та затримали підозрюваного.

Як повідомила пресслужба Національної поліції України в Донецькій області, чоловіка зловмисник забив молотком, а його дружину задушив мотузкою, після чого вивіз тіла за межі міста. Злочин трапився ще 17 жовтня, після чого підозрюваний переховувався.

Зазначається, що подружжя придбало автомобіль у фігуранта, який вирішив повернути транспорт та обманом заманив пару до себе додому, де і вчинив подвійне вбивство. На іншому автомобілі він вивіз трупи за місто і підпалив, намагаючись надати події вигляду ДТП.

Повідомляється, що після скоєного, підозрюваний заволодів трьома золотими каблучками жертв та поклав тіла вбитих на заднє сидіння автомобіля BMW-520, на якому до нього приїхало подружжя. З метою приховання слідів подвійного вбивства, він, як вказали у прокуратурі, вивіз своїх жертв до яру в район села Промінь Покровського району, де облив автівку бензином та підпалив.

У загиблих лишилося троє неповнолітніх дітей.

Однак співробітники управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в області, оперативники та слідчі поліції Покровська й Мирнограда під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури все таки встановили місце перебування втікача – він переховувався у колишньої дружини. Під час обшуку в нього було виявлено деякі особисті речі й документи вбитих та сліди крові.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також