У Вінниці запрацював клуб любителів поезії
21:14 13.01.2024
348

У Вінниці любителі поезії зібрались у клубі «Поезія незламних». Перше засідання було присвячене «зимовим читанням-чаюванням». Поети читали твори, на написання яких надихнула саме ця пора року. 

 

Січень став не лише початком року, а й зародження багатьох інших несподіваних чи давно запланованих подій. Наша зустріч була присвячена «Зимовим читанням-чаюванням». А друзі, які не змогли завітати на зустріч особисто – долучились онлайн, але навіть віртуальний зв'язок не завадив відчути імпульси та поринути у чарівну атмосферу римованих рядків. Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким маємо можливість жити та творити», – зазначила ідейна натхненниця клубу та його керівниця Віра Лебедєва.

На вечорі панувала атмосфера творчості, розуміння та єднання. Несподіваним та приємним сюрпризом теплої зустрічі стала пісня у виконанні Тетяни Скомаровської. Її рядки мисткиня запозичила з вірша поетеси Віри Гранатової, а музику написала сама.

Організатори клубу «Поезія незламних» зазначають, що його засідання відбуватимуться у другий четвер кожного місяця.

Місце зустрічі: бібліотека-філія № 13 за адресою проспект Космонавтів, 39. Початок о 16:00. Телефон для довідок: 55-32-13, електронна пошта: lidrary.13.vmcbs@gmail.com.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також