На Вінниччині урочисто відправили на службу поліцейських офіцерів громади
Сьогодні, 10:31
370

У місті Тульчин, що  на Вінниччині,  на площі  біля палацу Потоцький, зібрались правоохоронці, посадові особи, представники міжнародних організацій. Нових поліцейських офіцерів громади, які завершили спеціальну підготовку, урочисто відправляли на службу. 72 нових ПОГів тепер забезпечуватимуть спокій у громадах області.

ПРо це повідомляють у пресслужбі поліції  Вінниччини.

На заході були присутні: начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко, начальник Управління взаємодії з громадами ДПД Майя Бреславська, менеджер програм відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин, перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, ректор Харківського НУВС Валерій Сокуренко та голови територіальних громад.

Менеджер проектів відділу по роботі з правоохоронними органами Посольства США в Україні Олег Савчин зауважив, що основним елементом цього проєкту було партнерство громад та Національної поліції.

Концепція змін передбачала відбір й підготовку такого поліцейського, який буде, в першу чергу, розуміти безпекові потреби саме своєї громади та своїх людей. ПОГ – це той, хто зможе це зробити.

За його словами, Посольство США продовжує підтримувати реформування Національної поліції.

Завершився захід врученням сертифікатів головам ТГ та ключів від службових автомобілів ПОГам, 

 

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також