В Одесі судитимуть двох молодиків за вбивство 16-річного підлітка: одному загрожує до 15 років в'язниці
16:21 02.08.2024
382

В Одесі судитимуть двох молодиків, які причетні до вбивства 16-річного підлітка. Один з підозрюваних може отримати до 15 років ув'язнення, а іншому загрожує штраф або громадські роботи.

Інцидент стався 6 травня на вулиці Варненській. Поліція повідомила, що двоє неповнолітніх одеситів, поспішали додому перед комендантською годиною, були зупинені фігурантами, які попросили їх закурити. Після відмови почалася словесна перепалка та штовханина.

20-річний зловмисник напав на одного з юнаків, який намагався захиститися сльозогінним балончиком. Після того, як нападник побив потерпілого, другий зловмисник вдарив ножем другого підлітка у груди, що спричинило його смерть.

Правоохоронці швидко встановили особи всіх учасників конфлікту, включаючи 24-річного харків'янина, який завдав смертельного удару. Ніж, використаний у злочині, був вилучений як речовий доказ.

Другому підозрюваному висунули звинувачення за легкі тілесні ушкодження, яке карається штрафом або громадськими роботами. Обвинуваченому у вбивстві загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Обвинувальні акти вже передані до суду.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також