За неналежне виховання притягнули до відповідальності батьків двох підлітків
11:30 11.05.2021
329

Ізмаїльські поліцейські притягнули до відповідальності батьків двох підлітків за їх неналежне виховання. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції Олеської області.

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили дві публікації, де мешканці Ізмаїла обговорювали неповнолітніх, які на прибудинкових територіях зривали квіти та продавали їх біля супермаркетів.

Інспектори ювенальної превенції встановили, що до зазначених правопорушень причетні місцеві хлопці 13-ти та 14-ти років. Поліцейські наголосили їм на неприпустимості таких дій та попередили про неминучість настання правової відповідальності за протиправні вчинки.

Відносно ж матерів підлітків поліцейські склали протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні батьки! Хотілося б відзначити, що ви несе найбільшу відповідальність за виховання своїх дітей. Не забувайте, що саме від вас, стосунків у родині та  виховання дітей значною мірою залежить, якими вони виростуть та чи будуть доброчесними.

 

Читайте також