Від сміху до сліз! 16 вересня на концерті Байдака та INGRET вінничан чекає вся палітра емоцій
19:10 13.09.2024
261

Стендап-комік і мастодонт українського гумору Василь Байдак та чарівна співачка INGRET 16 вересня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського здивують вінничан незабутнім стендом апом під музику «Смерть, папуга, фортепіано», в якому кожен знайде щось близьке і важливе.

Це буде не просто вечір гумору, імпровізації та стильної музики, а значно більше!

Адже «Смерть, папуга, фортепіано» — це і моновистава , і концерт, і стендап . Ексклюзивна прем'єра, яка всіх здивує!

Уявіть, якщо стендап поєднати із музикою? Усі слова залишаються чутливими , гострішими, смішнішими. Уявіть, якщо до стендапу , де жарти, іронія, гіпербола, абсурд — додайте трішки трагедії. Особистої, відрефлексованої , близької багатьом. А тепер уявіть, що за слово в цьому дійстві відповідає Василь Байдак, а за музику — фантастична INGRET, — запрошують організатори. — Це поєднання, яке вас довго не буде відпускати. Саме те, що вам потрібно. Як сьогодення. І смішно, і важко. Але стане легше. Приходьте! »

Квітки на концерт (від 290 грн ) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/baydak-vasyl-smert-papuha-ta-fortepiano-ft-ingret

Гумор та музика — цілющий тандем, про силу якого багато хто навіть не здогадується. Глядачі в цей вечір точно зірвуть джекпот !

Адже авторський стендап від Василя Байдака та чуттєві мелодії від INGRET об'єднуються в несамовитий потік вражень, енергії та емоцій.

Слова набудуть максимальної гостроти. Майстерні іронія, абсурд, збільшення досягнутий повного перезавантаження, і ви довго будете цитувати почуту для друзів.

«Геніально! Підняли в космос, вдарили об землю, а потім зібрали докупи!», «Якщо емоційні гойдалки — то тільки такий», «Дуже нетипово, цікаво і фантастично!», «Це було суперпотужно . Плакала, сміялась і так по черзі», «Фантастично-казковий стендап . Це можна дивитися вічно. Таке комбо сміху та сліз. Піду ще!»

Це лише мала частина вражень глядачів з інших міст, які вже бачили цю програму. У всіх і кожного — цілий вір емоцій!

На нашій моновиставі відбувається суцільна любов! Раді будемо розділити з вами цей неймовірно тонкий океан емоцій! Беріть друзів, родичів, папуг — подобається всім! » — запрошує рідну Вінницю INGRET.

А особливо важливо, що крім власної насолоди, кожен глядач буде долучитися до захисників.

20% від прибутку артистів передають на ЗСУ, що зрештою вілється при дуже потужній підтримці. Одне лише за літо під час першої частини туру та додатково до аукціонів Василю Байдаку та INGRET вдалось зібрати 1 262 030 гривень для наших воїнів.

Вінничани, не пропустіть 16 вересня о 19.00 у театрі ім. Садовського незабутню прем'єру Василя Байдака та INGRET «Смерть, папуга, фортепіано» !

Квітки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua , а також у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Вінницької філармонії, готелі «Франція», музичному магазині 

«Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), творчих просторах « Артинов » і «ЧЕРДАК», Вінницькому планетарії, магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Орігамі».

 

Читайте також