Активісти "Української команди" на передовій: нагорода за мужність
15:11 17.06.2024
256

Волонтери «Українська команда» завжди перші та найкращі як у благодійництві, так і в обороні України!

За особисту мужність і відвагу, виявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону України, адміністрацією Державної прикордонної служби України нагороджено активіста "Української команди" Вінниччини Олександра Шмаюка нагрудним знаком "За мужність в охороні державного кордону".

Олександр Шмаюк, активіст та патріот, вже давно відомий своєю непохитною позицією і відданістю справі захисту України. Його мужність та самовідданість стали прикладом для багатьох. Незважаючи на всі труднощі, він завжди знаходиться на передовій, захищаючи кордони нашої держави та її громадян. Ця нагорода є визнанням не тільки його особистих заслуг, але й символом великої праці всієї "Української команди", яка щоденно працює задля забезпечення миру та стабільності в країні.

Геннадій Ткачук, координатор "Української команди" Вінниччини, зазначив: "Ми пишаємось нашими героями. Їхня відвага та рішучість є джерелом натхнення для всіх нас.

Олександр Шмаюк - це приклад справжнього патріота, який не зупиняється ні перед чим у своїй боротьбі за Україну." Активісти "Української команди" постійно підтримують наших військових, організовують благодійні акції, збирають допомогу для фронту та допомагають родинам військових. Їхня діяльність є важливою складовою громадської підтримки та допомоги нашим захисникам.

Людмила Станіславенко, волонтерка та громадська діячка, додала: "Ми віримо в наших героїв і будемо робити все можливе, щоб підтримати їх. Вони стоять на захисті нашої свободи і майбутнього, і ми повинні стояти поруч з ними."

Автор: Павло Петрушко
Читайте також