Аварія у Вінниці: пішохід отримав тілесні ушкодження
12:34 10.04.2024
414

На веб-сайті поліції Вінницької області повідомлено про аварію, що трапилася 9 квітня на вулиці Стрілецькій, що у обласному центрі. Під час цієї дорожньо-транспортної події пішохід отримав тілесні ушкодження. Поліцейські зараз встановлюють причини та обставини цієї аварії.

За попередніми даними розслідування, 72-річний водій автомобіля Mitsubishi збив жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, якого намічено розміткою. Внаслідок цього інциденту 68-річна місцева мешканка отримала травми та була госпіталізована.

Водій автомобіля пройшов перевірку на стан сп'яніння, результат виявився негативним. Транспортний засіб був вилучений із дороги.

За фактом цієї автопригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують ним.

Це правопорушення може призвести до покарання у вигляді обмеження волі до трьох років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами протягом того ж терміну.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також