Чоловіка на Вінничині обвинувачують у зґвалтуванні та розбещенні власної доньки
20:09 20.11.2023
786

На Вінниччині правоохоронні органи розглядають справу про зґвалтування та розбещення неповнолітньої доньки одного чоловіка. Цей жахливий інцидент мав місце, коли 53-річний житель міста Вінниця восени 2022 року разом зі своєю 11-річною донькою відвідав бабусю. Протягом цього візиту він скоїв два напади на свою власну дитину.

Під час перебування в гостях, він вчинив насильство над донькою. Пізніше, 24 листопада 2022 року, він знову прибув, щоб побачити дівчинку, але вчинив новий жахливий акт, цього разу розбещення.

Правоохоронні органи встановили ці події під час досудового розслідування, а слідчі з управління поліції спільно з колегами з Вінницького райуправління завершили розслідування цього кримінального провадження. Після зібрання доказів та обґрунтованого матеріалу справа була направлена до суду з обвинувальним актом.

Чоловіку загрожує до 15 років ув'язнення за статтею 152 (зґвалтування) та статтею 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Ці події не лише викликали шок та обурення у суспільстві, але й викликали серйозне занепокоєння щодо безпеки та захисту неповнолітніх.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також