Двоє п’яних хуліганів побили та обікрали вінничанина
20:00 25.06.2022
602

У Вінниці затримали двох грабіжників, які напали на 41-річного вінничанина. Зловмисники побили чоловіка та шляхом ривка заволоділи його мобільним телефоном, після чого зникли. Один із правопорушників раніше судимий за майнові злочини. Тепер затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі, - про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Як розповів начальник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, 24 червня з повідомленням про пограбування до поліції звернувся 41-річний потерпілий. На місце події прибули патрульний наряд та слідчо-оперативна група поліції. Потерпілий надав орієнтування на правопорушників, завдяки яким поліцейські упродовж години виявили та затримали грабіжників.

Ними виявились місцеві жителі 35 та 38 років. 38-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Поліцейські встановили, що правопорушники, які мали ознаки стану алкогольного сп’яніння, підійшли до потерпілого та його знайомого з метою створення конфліктної ситуації. Між чоловіками виникла штовханина. Товариш потерпілого зміг утекти.

Речовий доказ у затриманих вилучено. Зловмисників поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також