Економічний прогрес у Вінницькій області: реалізовано 31 Інвестиційний проєкт та створено 1030 робочих місць попри війну
18:34 18.12.2023
318

Сергій Борзов, Начальник ОВА, повідомив про успішну реалізацію 31 інвестиційного проекту в області попри воєнні умови, з сумарною вартістю майже 1,44 млрд грн, що сприяло створенню 1030 нових робочих місць.

За його даними, від початку року кількість малих підприємств у регіоні зросла на 4,4 тисячі, досягнувши показника майже 84 тисяч. Це включає майже 12 тисяч малих підприємств та приблизно 70 тисяч фізичних осіб-підприємців.

"Зафіксовано зростання кількості малих підприємств на 466, а фізичних осіб-підприємців - майже на чотири тисячі. Це вказує на позитивні зміни в інвестиційному кліматі Вінницької області та відкриває нові можливості для підприємців і стартапів", - заявив Борзов.

Він також зазначив, що в результаті зростання діяльності малого бізнесу, доходи до бюджетів усіх рівнів від підприємництва за дев'ять місяців поточного року склали 4,6 млрд грн, що на 20% перевищує показники минулого року.

"Ми працюємо для Перемоги!" - підсумував він.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також