ДТП на Вінниччині: рятувальники деблокували водія вантажівки після зіткнення з деревом
09:30 04.09.2024
315

3 вересня близько 11:00 на автошляху поблизу села Порик Хмільницької громади сталася серйозна ДТП, яка вимагала негайного втручання рятувальників. 45-річний водій вантажівки "Камаз" не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги та врізався в дерево. Потужний удар спричинив значні пошкодження кабіни, в якій опинився затиснутий кермувальник.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС у Вінницькій області.

На місце події оперативно прибули бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Використовуючи спеціальне обладнання, рятувальники провели складну операцію з деблокування постраждалого водія з понівеченої вантажівки. Зі зусиллями фахівців, чоловіка вдалося безпечно витягти з кабіни та передати бригаді екстреної медичної допомоги, яка забезпечила йому необхідний догляд.

Наразі лікарі оцінюють стан постраждалого водія, а правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї автопригоди. Причини, що призвели до втрати керування, поки що невідомі, але подія нагадує про необхідність особливої уваги та обережності на дорозі, особливо при керуванні великогабаритними транспортними засобами.

Автор: Марія Петренко
Читайте також