Вінничанин керував у стані сп'яніння і мав при собі підозрілу речовину
10:00 03.09.2024
268

У Вінниці на вулиці Олексія Миргородського патрульні зупинили автомобіль BMW 320, який порушив Правила дорожнього руху. Під час спілкування з 38-річним водієм інспектори звернули увагу на його дивну поведінку і ознаки наркотичного сп'яніння. Підозри патрульних були небезпідставні – кермувальнику запропонували пройти огляд у лікаря-нарколога, але той категорично відмовився.

У пресслужбі Патрульної поліції зауважили, що помітна нервозність водія викликала у патрульних підозри, які підтвердилися під час поверхневої перевірки автомобіля. В салоні BMW 320 патрульні виявили поліетиленовий пакетик із кристалічною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною.

Для встановлення всіх обставин і детального розслідування інциденту на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Водію BMW 320 патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування автомобілем у стані сп'яніння). Це порушення не лише небезпечне для життя самого водія, але й для інших учасників дорожнього руху.

Патрульна поліція вкотре нагадує про важливість дотримання законодавства, особливо коли мова йде про керування транспортним засобом. Вживання алкоголю чи наркотиків за кермом є неприпустимим і карається законом.

Автор: Марія Петренко
Читайте також