Артур Палатний: страшний удар по Вінниці – доказ того, що ми маємо справу з терористами
19:00 14.07.2022
295

Сьогодні Вінниччина та вся Україна здригнулася від жахливої новини про вибух у середмісті Вінниці. Сотні поранених, десятки загиблих серед яких діти. 

За словами голови виконкому Волонтерського штабу «Української команди» страшний удар по Вінниці - черговий доказ того, що росіяни нахабні та брехливі терористи.

«З варварами, які прицільно б'ють по місцях найбільшого скупчення мирних людей та лицемірно заявляють, що влучили у військовий об'єкт. Після бомбардувань пологового будинку та Драмтеатру в Маріуполі, здавалося, більших злочинів проти мирних людей важко уявити. Але потім були прямі влучання у торговий центр в Кременчузі, у заселені багатоповерхівки у Білгород-Дністровському, Миколаєві, Часовому Ярі, багатьох інших містах. Сьогоднішній обстріл Вінниці високоточними "Калібрами"... Інакше як геноцидом це не можна назвати», - написав керівник штабу у Facebook

Водночас Артур Палатний наголосив, що сьогодні не існує злочину, на який би не наважилась росія. Тож говорити про компроміси з агресором неможливо. 

«Жодних поступок і жодних послаблень санкцій. Ми маємо знищити це суцільне зло! А для цього нам потрібна підтримка всього цивілізованого світу у вигляді сучасної зброї та найсуворіших санкцій проти путінського режиму», - написав він. 

Нагадаємо, в результаті ворожого обстрілу будівлі у якій знаходились офісні приміщення загинуло 22 людей, троє з них діти. Станом на 17.00 рятувальникам вдалось ідентифікувати особи шістьох людей. 39 людей досі не вийшли на зв’язок з рідними.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також