Волонтери привезли на Вінниччину бронежилети та військову амуніцію майже на 300 тисяч доларів (ФОТО)
16:35 22.03.2022
271

24 лютого українці прокинулись від жахаючих новин – бомбили Київ, Харків, Одесу, Луцьк та інші міста. У цей день росія розпочала війну широкомасштабним вторгненням як в повітрі, так і а землі. Саме цього дня усі ми згуртувалися та стали на захист рідної країни.

Осторонь не залишився ніхто – військові, правоохоронці, рятувальники та спецпризначенці. Мільйони чоловіків взяли до рук зброю та стали на захист рідних міст. Підприємці, медики, жінки та навіть діти згуртувалися, аби забезпечити надійний тил нашим захисникам. І хоча українці не очікували такого підступного нападу, ми показали агресору та усьому світові , що готові пліч-о-пліч боронити свою країну, майбутнє наших дітей та гідну старість наших батьків.

Саме про таких людей родом з Вінниччини, ми розповідатимемо у наших публікаціях. Один з сотні гуманітарних вантажів, які за цей час доставили на Вінниччину, складався з речей першої необхідності для наших захисників.

Об’єднавшись вінничани змогли привезти бронежилети, каски, тепловізори, розгрузки, тактичні рукавички, наколінники, рації, спецвзуття та ліки загальною вартістю майже 300 тисяч доларів. І це лише частина тієї допомоги, яку волонтери привезли до регіону.

Інформацію про черговий вантаж розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах волонтерка та громадська діячка Людмила Станіславенко.

Життєво необхідні речі прибули на Вінниччину завдяки: представникам продуктової компанії «BillTech» на чолі з Артемом та Євгеном Кужелями й Володимиром Грибановим, Андрію Опанасюку, Ігорю, Геннадію та Віталію Ткачукам, Сергію Станіславенко та Альоні Барчишеній. Саме ці люди, за сприяння голови Вінницької ОВА Сергія Борзова, передали ЗСУ та ТРО необхідні речі й обіцяли надалі забезпечувати надійний тил нашим захисникам.

 

 

Сьогодні етнічні українці та світова спільно згуртувалися, аби підтримати Україну. Разом до перемоги!

Автор: Марія Петренко
Читайте також