Кривава сутичка в гуртожитку Вінниці: трагедія, що сколихнула місто
16:16 27.08.2024
349

У ніч з 25 на 26 серпня Вінниця стала свідком жахливої події, яка сталася в одному з місцевих гуртожитків. 47-річний чоловік загинув у результаті конфлікту. Після сварки, що швидко переросла в бійку, знайомий потерпілого завдав йому численних ударів, які виявилися смертельними. Поліція затримала підозрюваного, який переховувався у своєї матері.

Жахлива ніч у Вінниці: що сталося?

Події розгорнулися в одному з гуртожитків Вінниці, де місцевий житель завдав смертельних ушкоджень своєму знайомому. За даними поліції, трагедія сталася під час розпивання алкогольних напоїв. Між 47-річним потерпілим та 44-річним підозрюваним спалахнула сварка. Під час конфлікту підозрюваний завдав своєму товаришу множинних ударів руками по голові та тулубу. Ці удари виявилися несумісними з життям.

Перші хвилини після трагедії

Після скоєння злочину підозрюваний намагався приховати свою провину. Він витягнув тіло загиблого до загального коридору гуртожитку, сподіваючись, що це відведе від нього підозру. Однак його план не спрацював. Один із мешканців гуртожитку виявив закривавлене тіло та негайно зателефонував на лінію 102. Поліція оперативно прибула на місце події.

Розшук та затримання підозрюваного

Після виявлення тіла правоохоронці розпочали негайне розслідування та оперативно розшукали підозрюваного. Виявилося, що він переховувався у своєї матері, намагаючись уникнути відповідальності. Поліція швидко встановила його місцезнаходження та затримала чоловіка в процесуальному порядку.

У пресслужбі ГУНП у Вінницькій області зауважили, що затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також