На Вінниччині поліцейські затримали вчителя за підозрою у розбещенні неповнолітніх
16:30 23.11.2021
265

Сьогодні, 23 листопада, працівники поліції за місцем проживання затримали  24  - річного викладача  одного з навчальних закладів, який підозрюється  у розбещенні та домаганні неповнолітніх. 

У помешканні чоловіка  та за місцем його роботи  слідчі поліції та оперативники провели санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили мобільний телефон та комп’ютерну техніку. 

За попередньою інформацією кримінальної поліції та слідства, від дій педагога постраждали декілька дітей. Розпусні дії щодо неповнолітніх вчитель вчиняв, як під час особистого спілкування, так і  у месенджерах.

Наразі зловмисника  затримали в процесуальному порядку, він перебуває в ізоляторі  тимчасового тримання.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Хмеляра, зловмиснику  оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 ККУ ( розбещення неповнолітніх)  та ч.3. ст. 156 – 1 ККУ (Домагання дитини для сексуальних цілей). 

За вчинення таких злочинів  передбачено покарання - до 8 років ув’язнення.

Поліцейські закликають батьків  уважно ставитись до своїх дітей, цікавитись їх проблемами та дозвіллям, з ким, і  на які теми вони  спілкуються в мережі Інтернет. Будьте друзями для своїх дітей,  це допоможе захистити їх від хибних кроків та подбати про їх безпеку.

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також