На Вінниччині раніше судимий чоловік напав на знайомого, побив і обікрав
09:19 29.08.2024
273

Днями Тиврівський районний суд оголосив вирок раніше судимому жителю Жмеринського району, який у червні цього року напав на свого знайомого та скоїв грабіж. За інформацією пресслужби ГУНП у Вінницькій області цей випадок стався прямо на території одного з місцевих підприємств.

Згідно з матеріалами справи, засуджений несподівано з’явився на території підприємства, де працював його знайомий, і без попередження почав завдавати йому ударів кулаками. Потерпілий намагався врятуватися, зачиняючись у своєму автомобілі, але це не зупинило нападника. Розлючений зловмисник ударом ноги розбив скло водійських дверей, після чого продовжив бити свою жертву, наносячи удари по голові й тулубу.

Коли потерпілий вже не міг чинити опір, зловмисник викрав цінні речі та гроші, що знаходилися в салоні авто, і в руках постраждалого, а потім спокійно покинув місце злочину. Однак, завдяки оперативним діям правоохоронців, того ж дня нападника затримали неподалік місця події.

Суд першої інстанції, розглянувши всі зібрані докази, визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Автор: Павло Петрушкко
Читайте також