Охоронець вінницького підприємства порізав напарника за сон на робочому місці
15:21 19.10.2023
330

Потерпілий в даний момент перебуває в лікарні, тоді як затриманий тримається в ізоляторі тимчасового утримання. За скоєний злочин зловмиснику загрожує до восьми років ув'язнення.

Подія трапилася 18 жовтня, коли 72-річний чоловік, який працює охоронцем на підприємстві в одному з селищ Турбівської територіальної громади, був доставлений до реанімаційного відділення з численними ножовими пораненнями. З'ясувалося, що він отримав тілесні ушкодження від свого 35-річного напарника, який побачив його сплячим під час зміни. Це призвело до конфлікту, після чого нападник ударив потерпілого ножем в область грудної клітини та втік.

Рано наступного ранку інший працівник виявив пораненого чоловіка та викликав швидку допомогу. Лікарі повідомили про інцидент поліцію, яка швидко розшукала нападника в неподалік від місця злочину.

Зловмисника було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового утримання. За цей злочин проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Питання про повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою розглядається за процесуальним керівництвом прокуратури.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також