Побив битою та стріляв з травматичної зброї: на Вінниччині поліцейські затримали зловмисника
16:00 13.06.2022
320

Вчора близько 19 години на спецлінію поліції надійшло повідомлення про вчинення злочину в обласному центрі. Невідомий чоловік під час суперечки побив 31-річного вінничанина битою та стріляв по ньому з травматичного пістолета. Про це повідомляють у поліції.

"Злочин стався ввечері 12 червня у Вінниці на вулиці О. Гончара. Під час конфлікту правопорушник завдав потерпілому тілесних ушкоджень та втік з місця події. Дії 46-річного затриманого кваліфікували за ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 7 років", повідомляють у поліції.

Як розповів керівник відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Ігор Сандул, на місці події оперативники ідентифікували автомобіль, на якому приїжджав зловмисник, та встановили його особу. Згодом поліцейські розшукали правопорушника і затримали його.


За попередньою інформацією, між дружиною затриманого та потерпілим на вулиці виникла суперечка. На «допомогу» жінці приїхав її 46-річний чоловік. Він битою завдав 31-річному вінничанину ушкоджень, а потім кілька раз вистрілив у чоловіка з травматичної зброї. Одна із куль влучила потерпілому в плече.


З 46-річним чоловіком слідчі відразу провели всі необхідні процесуальні дії, вилучили знаряддя злочину – биту та пістолет з набоями.
До обрання запобіжного заходу та повідомлення про підозру затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.
Всі необхідні дозвільні документи на травматичну зброю  у чоловіка є в наявності.

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa