Судитимуть трьох вінничан-квартирних крадіїв
20:09 17.06.2024
424

Прокурорами Вінницької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох чоловіків за фактом крадіжки, за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, поєднаної з проникненням у житло (ч. 4 ст. 185 КК України). Про це повідомила пресслужба Вінницької окружної прокуратури.

За даними слідства, троє вінничан, один з яких неодноразово засуджений за аналогічні злочини, діючи за попередньою змовою, підібрали ключі до вхідних дверей вінничан.

У березні цього року зловмисники проникли до двох квартир вінничан та здійснили крадіжки майна на понад 100 тис. грн.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими слідчого відділення відділу поліції № 1 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також