Вдарила ножем після застілля: вінничанку підозрюють в тяжкому злочині
13:43 21.08.2023
293

19 серпня у Вінниці сталася трагічна подія. Під час сімейного конфлікту 52-річна жінка використала кухонний ніж та завдала чоловікові тілесних ушкоджень, які призвели до його смерті. За такий злочин, жінці може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Приблизно о 20:14 надійшло повідомлення про серйозний злочин до поліції, від сусідки підозрюваної особи. Поліцейські швидко розглянули ситуацію та затримали жінку, яка виявилася причетною до смертельного нападу на 51-річного чоловіка.

Відомо, що між подружжям виникла суперечка після застілля, яка переросла в конфлікт. Під час сварки 52-річна жінка схопила кухонний ніж та двічі вдарила чоловіка. Один з ударів став смертельним, і чоловік помер, ще до приїзду медичної допомоги. Важливо зазначити, що обидва учасники конфлікту перебували під впливом алкоголю.

Зловмисницю затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Обставини, причини та мотиви цього злочину будуть ретельно вивчені під час досудового розслідування.

Поки жінці була оголошена підозра, а далі буде прийматися рішення про застосування запобіжного заходу.

За вчинене вбивство чоловіка жінці може бути призначено покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa