Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, виготовляючи та продаючи наркотики
14:49 25.04.2023
260

Про це повідомляє пресслужба головного управління національної поліції у Вінницькій області.

Фігуранти працювали за чітко розподіленим ролями й напрацьованим схемами. До їх обов’язків входило фасування та безпосередній продаж заборонених речовин, пошук нових клієнтів, фінансова складова злочинної діяльності.

За попередньою інформацією, підозрювані продавали заборонені речовини «з рук в руки». Працювали, як з дрібними «клієнтами», так і з оптовими.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили загалом понад 250 грамів амфетаміну та 2-х кілограмів конопель, електронні ваги, зіп-пакети, мобільні телефони, банківські карти, гроші отриманні злочинним шляхом.

Також у 58-річного раніше судимого організатора вилучили револьвер, майже 100 набоїв різного калібру.

Лідера угруповання та двох його спільників, віком 36 та 56 років, затримали 21 квітня у Вінниці спецпризначенці КОРД. Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід.

 

Автор: Вікторія Присяжнюк
Читайте також