У Вінниці презентовано книгу пам'яті загиблого захисника: «Мій Джміль з брунатними очима»
20:02 10.02.2024
414

У Вінниці відбулася презентація книги "Мій Джміль з брунатними очима", написаної Юлією Гаврилюк, кримчанкою, яка з родиною переїхала на Вінниччину. Ця книга розповідає про її чоловіка, який віддав своє життя, захищаючи Україну від агресора.

Книга "Мій Джміль з брунатними очима" є втіленням історії любові, втрати та мужності, яка торкнулася сердець багатьох вінничан.

Юлія, яка вже багато років активно допомагає українським воїнам як волонтер, поділилася своїми спогадами про чоловіка, який віддав життя заради майбутнього України. Книга розкриває образ коханого чоловіка та батька, чия відвага і жертовність стали прикладом для наслідування.

Під час заходу, який пройшов у атмосфері глибоких емоцій, гості мали змогу не лише познайомитися зі змістом книги, а й відчути її глибокий емоційний заряд через щирі розповіді Юлії. Присутні поділилися обіймами та сльозами, вшановуючи пам'ять усіх, чиє життя забрала війна.

«Мій Джміль з брунатними очима» - це книга про любов, про щасливу родину, життя якої змінилося в одну мить. Юлічка назавжди закарбувала в історії спогади про коханого - мужнього Захисника, найкращого чоловіка, люблячого татка- розповідає волонтерка та громадська діячка Людмила Станіславенко

Юлія, поділившись своїм болем та спогадами, виявила неймовірну силу духу та відвагу, що знайшло відгук у серцях присутніх. Її віра в перемогу України та важливість пам'ятати кожного, хто віддав своє життя за мир у нашій країні, звучала як нагадування про цінність людського життя та свободи.

Книга "Мій Джміль з брунатними очима" стала не лише вшануванням пам'яті одного чоловіка, а й символом непереможного духу українців, їхньої відданості рідній землі та віри в світле майбутнє.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також