В останню суботу травня заплановані екскурсії "Подільською Швейцарією" та "Вінницькими кар'єрами"
11:44 17.05.2023
282

Офіс туризму Вінниці 27 травня організовує дві цікаві екскурсії.

Мандрівка «Подільська Швейцарія» із гідесою Оксаною Роздорожнюк - не лише про неймовірної краси краєвиди поблизу Ладижина, які туристи часто ототожнюють із мальовничими швейцарськими ландшафтами. Початком подорожі буде прогулянка саме цими місцями із фотосесією та релаксом. 

Далі на мандрівників чекає мистецька частина туру - відвідування музею творця легендарної мелодії «Щедрика» Миколи Леонтовича у Марківці.

Потім заплановане відвідування крафтової сироварні у Карабелівці. І у фіналі подорожі - Успенський собор у Тишківській Слободі. Це єдина церква Гранівського монастиря, яка збереглася до наших часів з моменту його заснування у ХІХ ст.

Вартість подорожі 650 грн. Попередня реєстрація: https://forms.gle/dAboxrKWnKZ4918M6 Виїзд із Вінниці о 7:00 годині 27 травня.

«Вінницькі кар’єри» - мандрівка до найвідомішого серед інстаграм-блогерів кар’єру регіону у Черепашинцях, де можна зробити розкішні фото на фоні водойми кольору морської хвилі. Під час подорожі розкажуть, на які корисні копалини багата вінницька земля, і що таке особливе є у надрах лише нашого регіону. Про казкові багатства і дорогу, вистелену камінчиками гранату, який по твердості поступається алмазам. Як з'являються такі озера із небесно-блакитною водою? І що криється там, на глибині таких водойм. Наприкінці подорожі мандрівників чекає дегустація найтитулованішого вінницького вина від «Винного дому Гігінеішвілі у Корделівці».

Вартість подорожі 700 грн. Попередня реєстрація: https://forms.gle/YBCSBSodLK1yXdY29 Виїзд із Вінниці о 10:00 годині 27 травня.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також