Від трьохсот до тисячі доларів - такі пропозиції отримали вінницькі правоохоронці
Сьогодні, 10:49
305

У Гайинському районі, що на Вінниччині, правоохоронцям пропонували 300 та 1000 доларів за нескладання протоколу за порушення ПДР. Тепер зловмисникам загрожує, як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини.

В селі Ободівка Гайсинського району поліцейські офіцери громади зупинили двоколісний транспортний засіб за порушення ПДР. В ході перевірки документів правоохоронці помітили у 44-річного керманича ознаки сп’яніння. Від освідування чоловік відмовився. Під час документування адмінправопорушення водій пропонував працівникам поліції 1 000 доларів за нескладання протоколу відносно нього. Задокументувала кримінальне правопорушення слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Гайсинського райуправління поліції, - повідомляють у поліції Вінниччини.

В селищі Дашів інспектори групи реагування патрульної поліції зупинили 36-річного водія легковика ВАЗ-11183. Під час спілкування правоохоронці помітили у керманича ознаки сп’яніння. Від освідування чоловік також відмовився. Натомість намагався вмовити поліцейських не складати протокол та пропонував їм 300 доларів за непритягнення до відповідальності.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також