Вінничанин розповідає про музикантів, які підтримують Україну – серед найвідоміших Ієн Гіллан
15:02 27.08.2023
287

Вінничанин Володимир Дробищук – дослідник музики та мандрівник – розповідає про виконавців року та екстремального металу, які підтримують українців. В пабліку вінничанина чимало світлин з відомими на широкий загал, і не дуже, музикантами. Зокрема, вчора на його сторінці з‘явилось фото з  польського курортного міста Іновроцлав, де на сцені «майорить» жовтно-блакитний стяг.

Вчора на концерті шведського прогресив-метал гурту Soen в польському місті Іновроцлав бас-гітарист вийшов на сцену з українським прапором. Подивився в Інтернеті, що це за хлоп. Виявляється, українець Олексій «Златояр» Кобель, - йдеться в дописі пана Володимира.

Зазначимо, що у вінничанина вже зібралась чимала колекція таких фото.

Зовсім недавно, на концерті в чеському місті Брно на сцену з жовто-блакитною стрічкою на руці вийшов екс-вокаліста гурту Yes Джон Андерсон.

Ще одні світлини зроблені в Кракові.  Володимир Дробищук  сфотографувався там з вокалістом та автором пісень легендарної групи Deep Purple Ієном Гілланом.  До речі, вінничанин розповів йому про трагедію у нашому місті.

Я розповів Гіллану про минулорічну терористичну атаку росіян на Вінницю, внаслідок якої загинуло багато людей та було зруйновано концертний зал і цивільний медичний центр. Ієн сказав, що шокований звірствами росіян і тримає кулаки за нашу перемогу – зазначає Володимир Дробищука.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також