Лікар з Вінниччини в числі тих хто надає допомогу постраждалим після ракетного удару по Полтаві
15:09 05.09.2024
368

Медики із шести областей України продовжують надавати допомогу постраждалим після російського ракетного удару по Інституту зв’язку в Полтаві, що стався 3 вересня.

Полтавська обласна лікарня імені Скліфосовського повідомила, що нейрохірурги, які прибули до міста на тренінг до трагедії, одразу ж стали до операційних, щоб надати невідкладну допомогу потерпілим.

Серед лікарів, які запропонували свою допомогу, є фахівці з різних областей України, включно з Олександром Мізернюком з Черкаської міської лікарні швидкої допомоги, Сергієм Багрієм з Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, Олексієм Леонтьєвим з Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні, Іллею Баланом з Миколаївської міської лікарні швидкої допомоги та Михайлом Притулою зі Стрийської міської об’єднаної лікарні.

Станом на 5 вересня кількість загиблих внаслідок російського удару по навчальному закладі в Полтаві зросла до 54 осіб, а ще 297 людей отримали поранення. За інформацією Міністерства внутрішніх справ, пошуково-рятувальні роботи продовжуються, і під завалами можуть залишатися ще до п'яти осіб.

Автор: Павло Перушко
Читайте також