Людмилу Станіславенко повторно обрали Головою Вищої Ради Міжародного Клубу Успішних Жінок
21:05 20.11.2021
341

Успішні українки багато років поспіль працюють над розвитком держави та об’єднуються, аби ділитися власним досвідом. Подібні клуби давно вийшли за межі країни та об’єднують жінок зі всього світу. Одним з найактивніших об’єднань в Україні став «Клуб Успішних Жінок», який є найдавнішим на теренах нашої країни. Він був заснований більше 15 років тому, одеситкою Ольгою Азаровою та налічує тисячі учасниць по всьому світу.

Лише минулого року під головуванням Людмили Станіславенко та спільними зусиллями КУЖанок вдалось відкрити 14 представництв у різних куточках світу. Його членкині ініціювали проведення глобальних соціально важливих проектів, форумів та круглих столів, жіночих бізнес-форумів та глобальних менторських програм. 

Традиційно, наприкінці року представниці клубу проводять збори всіх учасниць Міжнародного Клубу Успішних Жінок, аби підбити підсумки роботи, обрати голів місцевих осередків та жінок, які відповідатимуть за розвиток міжнародного співробітництва. 

Цьогоріч, враховуючи карантинні обмеження, КУЖанки зібралися в режимі онлайн та обговорили план робіт на 2022 рік. Одним з першочергових питань стало голосування за Голову Вищої Ради МІЖНАРОДНОГО КЛУБУ УСПІШНИХ ЖІНОК World Woman Club на 2022 рік. Другий рік поспіль членкині Клубу Успішних Жінок висловили свою довіру та підтримку вінничанці Людмилі Станіславенко.  

Під час зібрання Людмила Станіславенко подякувала колежанкам та зауважила, що наступного року спільними зусиллями вони реалізують багато важливих проектів.  

«Клуб Успішних Жінок – це об’єднання, яке дає нам можливість обмінюватись підтримкою, досвідом одна з одною та реалізовувати суспільно-важливі проекти. 

Разом ініціюємо заходи націлені на підтримку жінок у бізнесі, допомагаємо одна одній бути кращими, розумнішими і більш впевненими в собі, реалізовуємо проекти задля допомоги важкохворим дітям, людям з інвалідністю, проекти які зберігають і розвивають наші культурні надбання і традиції! 

2022-й рік стане ще продуктивнішим, адже ми вже почали обговорювати нові, круті ініціативи і я переконана, у новому році вони будуть ще більш маштабними. Ми націлені на глобальні менторські програми, міжнародні форуми, що об'єднують усі країни та багатотисячну спільноту КУЖ. Ми сподіваємось відкрити ще десятки представництв по всьому світу та прагнемо об'єднати ще більше жінок задля розвитку і миру - сказала Людмила Станіславенко

 

Довідково: наприкінці 2019 року, під час Загальних Зборів КУЖ, депутатку Вінницької обласної ради та громадську діячку Людмилу Станіславенко було обрано головним представницьким обличчям «Клубу Успішних Жінок «ЖІНКИ УКРАЇНИ». Восени 2020 року вінничанку обрали Головою Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також