Майже 2 тисячі пачок цигарок та 37 літрів алкоголю вилучили правоохоронці Вінниччини у жінки
16:19 04.08.2023
295

Більше 1900 пачок цигарок та 37 літрів спиртовмісної речовини у пляшках правоохоронці направили на експертизу. Продавчині загрожує штраф з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. Про це повідомляють у поліції.

За словами начальника відділення поліції № 1 Хмільницького РВП Володимира Олексюка, 3 серпня на ринку в м. Калинівка 27-річна жінка, яка раніше вже притягувалась до адмінвідповідальності за подібні правопорушення, здійснювала реалізацію тютюнових виробів та алкогольних напоїв невідомого походження – без марок акцизного збору. Співробітники поліції вилучили понад 1900 пачок цигарок та 37 літрів спиртовмісної речовини у пляшках ємністю 1,5 л та 0,5 л. Вилучене направили на дослідження.

Слідчі розпочали досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає штрафні санкції до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. - йдеться у повідомленні.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також