На передову з великодніми гостинцями: волонтери "Українська команда" продовжують допомагати бійцям
19:56 10.05.2024
255

Україна продовжує свою боротьбу за незалежність та територіальну цілісність, а наші воїни, ризикуючи власними життями, стоять на передовій цієї боротьби. Щоб відзначити Великдень та підтримати наших захисників у цей важливий час, волонтери з "Української команди" у Бершадській громаді вирішили діяти.

Віктор Маланчук, разом з Александром Євгеном та командою місцевих активістів, побували на передовій з великодніми гостинцями для наших військових. Вони не лише привезли смачні та корисні подарунки, але й віддячили за мужність та самовідданість наших бійців.

Гуманітарна допомога на передовій важлива як ніколи, адже вона дарує нашим захисникам не лише матеріальні блага, але й підтримку та відчуття того, що їхні зусилля цінуються та пам'ятаються. Кожен внесок, кожен великодній гостинець - це ще один крок до перемоги над російським агресором.

«Не забувайте, що навіть маленька допомога може мати велике значення. Підтримайте наших воїнів, допоможіть їм, даруйте їм віру у перемогу! Бо разом ми непереможні!», - закликає волонтер «Українська команда» Віктор Маланчук.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також