Названо імена ведучих українського нацвідбору на "Євробачення 2023"
19:00 14.12.2022
260

Ведучими українського нацвідбору на "Євробачення 2023" стали шоумен Тімур Мірошниченко, співачка Злата Огнєвіч і солістка українського гурту Go-A Катерина Павленко та постійний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко.. Про це 14 грудня повідомляють на сторінці організаторів в Instagram.

"Чекаю на пісню, яка гідно представить нашу країну і вкотре покаже всьому світові, що ми сильний і незламний народ, який попри все бореться за своє місце на європейській сцені та показує там хороші результати", - прокоментувала Катерина Павленко.

Тімур Мірошниченко, який постійно коментує для української аудиторії Євробачення та у 2017 році був ведучим пісенного конкурсу, який проходив у Києві, зазначив, що Євробачення для нього має особливе значення.

"Євробачення для мене не просто робота чи черговий проєкт, для мене це невіддільна частина життя, як почистити зуби чи випити ранкової кави. Тому для мене це надзвичайно важливо, почесно і відповідально. Особливо нині - ми маємо продовжувати жити, творити. Попри все! Нашу пісню має чути весь світ. Пісню, яка й нам, українцям, допомагає долати найскрутніші часи", - зазначив Мірошниченко.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також