"Обійми хусткою": фото-марафон в Україні зібрав кошти для підтримки жінок-захисниць на передовій
18:07 24.01.2024
330

7 грудня в Україні відзначили унікальний і зворушливий захід - День Української Хустки. Цей день перетворився на значний фото-марафон під назвою "Обійми хусткою", який не лише відображає культурну спадщину та дух нації, але й служить благородній меті.

Організатори заходу зуміли не тільки відтворити яскраві моменти українського життя, але й зібрали понад 65 тисяч гривень. Зібрані кошти були використані для закупівлі необхідних речей для жінок, які відважно стоять на передовій в обороні України.

Організатори поділилися, що завдяки спільним зусиллям вдається робити значний внесок у підтримку цих мужніх жінок.

"Це наш маленький, але важливий внесок у їх повсякденну боротьбу за мир і свободу", - зазначила засновниця Дня Української Хустки, волонтерка та громадська діячка Людмила Станіславенко.

Особливу подяку висловили Наталі Гуменюк, яка доклала значних зусиль для уточнення деталей, розмірів та інших важливих аспектів акції.

"Ваша робота надихає та об'єднує нас у спільній боротьбі", - додала вона.

Крім того, учасники та організатори висловили вдячність World Woman Club Vinnytsia за їхню підтримку та співпрацю. Ця спільність думок, цінностей та дій стала фундаментом для успішної реалізації цієї ініціативи.

На закінчення, організатори висловили глибоку вдячність Збройним Силам України за кожен новий ранок, який вони забезпечують своєю стійкістю та героїзмом.

Цей захід став яскравим прикладом того, як культурні традиції можуть бути перетворені на потужний засіб підтримки та єдності у складні часи.

 

Video file
Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa