Під час пожежі на Вінниччині загинув чоловік
11:52 28.08.2024
287

Трагедія сталася на вулиці Андрія Первозванного в місті Вінниця, де через необережність під час куріння виникла пожежа, що забрала життя 65-річного чоловіка. Це вже не перший випадок, коли нехтування правилами пожежної безпеки призводить до непоправних наслідків.

Деталі інциденту повідомили у пресслужбі ДСНС у Вінницькій області.

Зазначається, що про займання в одній із кімнат помешкання та на балконі на другому поверсі багатоквартирного житлового будинку рятувальників повідомили очевидці. На місце події негайно виїхали підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Прибувши на виклик, вони виявили постраждалого 65-річного чоловіка.

На жаль, врятувати потерпілого не вдалося. Медики, що прибули на місце разом з бригадою екстреної медичної допомоги, констатували смерть чоловіка. Пожежа знищила побутові речі та облицювання стін і стелі на площі 30 квадратних метрів.

Рятувальники Вінниччини вкотре закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Будьте обережними під час куріння, особливо в приміщеннях, і не залишайте без нагляду запалені предмети. Пам'ятайте, що від вашої уважності залежить не лише ваше життя, але й життя оточуючих.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також