Підтримка захисників на сході від «Українська Команда» Вінниччини
17:29 09.02.2024
263

Волонтерський рух в Україні продовжує активно допомагати захисникам на сході країни. Цього разу на передову вирушила "Українська Команда" з Бершадського краю під керівництвом Віктора Маланчука. Їх місія полягала в тому, щоб підтримати військових та надати їм необхідні ресурси для подальшої боротьби за незалежність та свободу українського народу.

Під час поїздки активісти передали різноманітні смаколики та необхідні речі, які допоможуть військовим у складних умовах передової. Ця підтримка є важливою, особливо з урахуванням нелегких умов, у яких знаходяться захисники України у зоні бойових дій.

Окрім цього, волонтери «Українська команда» отримали подяку від 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Це свідчить про велику вагу та значення таких ініціатив для військових, які безпосередньо відчувають підтримку з боку громадян.

Разом ми ще швидше наближаємо нашу Перемогу!" - ці слова стали девізом для волонтерів «Українська команда», які продовжують активно допомагати армії та відстоювати суверенітет та незалежність України від російського агресора.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також