На Вінниччині відбувся IV Регіональний Форум громадських ініціатив «Я змінюю»
11:00 01.10.2021
262

30 вересня у Вінниці, за ініціативи департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, за підтримки Кабміну і  Громадської ради при облдержадміністрації, відбувся IV-й Форум громадських ініціатив «Я змінюю».

Як повідомляє прес-служба ОДА, захід відбувся у новому форматі «Майстерня майбутнього» з дотриманням усіх карантинних обмежень і зібрав широке коло представників громадських організацій і територіальних громад Вінниччини.

Формат заходу  «Майстерня майбутнього» включає у себе проведення дискусій, які передбачають три фази: перша – критична, вона спрямована на визначення всіх недоліків, які наявні в процесі налагодження комунікації «влада-громада»; друга фаза – утопія, тобто пошук ідеалістичної моделі на виправлення усіх помилок; і третій ступінь – фаза реалізації, тобто співставлення першої і другої для пошуку реальних механізмів для покращення комунікацій між державними структурами і громадськістю.

 На завершальному етапі Форуму сформовано резолюцію щодо налагодження комунікацій ІГС із територіальними громадами, яку буде скеровано  до Кабінету Міністрів України для розгляду в якості законодавчої ініціативи.

Джерело

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також