У Вінниці відбулась благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей «Назустріч мрії»
20:00 01.06.2021
296

Сьогодні об 11:00 у відділі економіки і новітніх технологій Вінницької ОУНБ ім, К. А. Тімірязєва що по вул. Соборна, 70, відбулась благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей «Назустріч мрії».

Головна мета благодійної акції - зібрати кошти для лікування важкохворого трирічного Максимка Вінніченка.

Ключовою подією акції стала виставка-продаж, під час якої всі охочі мали можливість придбати творчі роботи відомих майстрів: Віктора Косаківського, Галини Чадюк, Олени Ільченко, Надії Іщенко, Ірини Шостак-Орлової, Надії Андрушкової, Надії Станіслав, Віри Ящук, Олени Репій, вихованців і вихователів Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» імені Раїси Панасюк, картини художниці Наталії Жишко і студентів відділення «Архітектура та містобудування» Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Київського національного університету будівництва і архітектури, а також дитячі книги письменників-земляків Грини Федорчук, Галини Рибачук-Прач, Олени Вітенко, Лариси Сичко. Усі вищезгадані благодійники об'єдналися навколо доброї справи - порятунку трирічного Максимка Вінніченка та проявили милосердя і пожертвували свої творчі роботи. Придбати їх можна було протягом дня. Всі отримані кошти за продаж будуть направлені на лікування важкохворого хлопчика.

Також у рамках акції було  встановлено благодійну скриньку «Подаруй Максимкові надію” до якої усі охочі та небайдужі могли внести свої пожертви.

 

Читайте також