Поліцейські Вінниччини затримали зловмисника, який викрав у військового мотоцикл
15:27 26.09.2023
307

У Вінниці затримали нетверезого зловмисника, який намагався викрасти мотоцикл у військовослужбовця. Чоловік, маючи 1,69 проміле алкоголю в крові, потрапив до закладу тимчасового обмеження свободи і йому загрожує до 5 років ув'язнення.

Спільнота містян допомогла виявити цей інцидент. У вівторок, 25 вересня, близько 18:00, 25-річний вінничанин звернувся до поліції з повідомленням про те, що невідомий чоловік намагається вкрасти його мотоцикл. Недалеко від місця події він помітив поліцейських і вирішив поділитися з ними інформацією.

За інформацією начальника поліції Вінниці, Юрія Голуба, патрульні прибули на місце події та зафіксували, що нетверезий чоловік намагався поштовхати чужий мотоцикл, який був припаркований поруч із власником.

Згодом поліцейські встановили особу винуватця. Ним виявився 22-річний житель Жмеринського району. Мотоцикл був вилучений як матеріальний доказ. Аналіз крові показав наявність 1,69 проміле алкоголю у його організмі.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За цим злочином зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Мотоцикл зараз знаходиться на арештмайданчику, а слідство триває.

Читайте також