Поліція Вінницької області затримала підозрюваних у вбивстві чоловіка
16:05 23.03.2024
493

У Вінницькій області правоохоронці затримали двох мешканців Жмеринки, підозрюваних у вбивстві чоловіка.

За інформацією відділу комунікації поліції у Вінницькій області, 22 березня у Жмеринці троє чоловіків, включаючи 37-річного власника помешкання, споживали алкоголь. Раптово між ними виникла сварка, внаслідок якої двоє з них завдали численних ножових поранень господарю, що призвело до його смерті на місці події. Тіло загиблого було перенесено в квартиру одного з нападників.

46-річних підозрюваних було затримано поліцейськими, а ножі, які вони використовували, були вилучені. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

В даний час розглядається питання про повідомлення затриманим про підозру у вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (згідно з ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), за яким передбачено до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Поки що затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, розглядається питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування продовжується, а поліція встановлює всі обставини цього кримінального правопорушення.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також