В Калинівці партія «Удар Віталія Кличка» забезпечила комунальні служби міста засобами індивідуального захисту
13:30 19.11.2021
269

Вінницька обласна організація політичної партії «Удар Віталія Кличка» на чолі з Геннадієм Ткачуком забезпечила комунальні служби міста Калинівка Вінницької області засобами індивідуального захисту.

Як відомо, з 18 листопада Вінницька область у зв’язку з епідеміологічною ситуацією  перейшла у «червону зону». Щодня фіксуються нові антирекорди за увесь час пандемії по захворюванню та летальні випадки жителів вінницької області, внаслідок коронавірусної інфекції COVID-19.

Саме тому партійна організація вирішила убезпечити ту групу населення, які щодня наражаються на небезпеку, забезпечуючи чистоту та порядок на вулицях міста Калинівка. 

«Щоденна праця комунальних – основа добробуту мешканців міста. Адже від вашого відповідального виконання службових обов’язків залежить забезпечення комфортних умов життя сотень тисяч громадян, – наголошує голова партійного осередку. – Ми не усвідомлюємо місто без чистих вулиць, прибраних парків та озеленених куточків, не можемо обійтися без доступних та якісних побутових послуг. Існування цих простих благ – невід’ємна запорука хорошого настрою та гарного самопочуття. Саме тому ваша безпека – повинна бути у пріоритеті», - стверджує Геннадій Ткачук

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також