Правоохоронці Вінниччини надали допомогу мешканцям Кризового центру «Ми поруч»
12:56 30.11.2022
260

29 листопада вінницькі поліцейські завітали до притулку для потерпілих від домашнього насильства із подарунками. На даний час тут перебувають і внутрішньо переміщені особи, серед них 12 дітей.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

За даними правоохоронців, у кожного, хто перебуває в притулку для потерпілих від домашнього насильства, який облаштувала громадська організація «Кризовий центр «Ми поруч», своя історія. Кожен з них не став терпіти насилля та зміг розірвати коло.

«Тепер, за допомогою спеціалістів, тут отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну та педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись.

Тут вони отримали не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання, але й комплексну програму соціалізації жінок.

У приміщенні центру облаштовано житлові кімнати для цілодобового перебування 28 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування.

Наразі тут поживає і майбутня мама. Для того аби жінка змогла радіти материнству, а не перейматись побутовими питаннями, поліцейські подарували майбутній мамі необхідні речі для догляду за малюком та його дозвілля.

Правда завжди одна: твоя «хата не скраю» - ти можеш допомогти», - йдеться в повідомленні

Автор: Павло Петрушко
Читайте також