«Пироговський пікнік» відбудеться вперше у травні з безкоштовним входом
15:34 19.04.2024
263

В травні 2024 року вперше відбудеться «Пироговський пікнік», який триватиме з 11:00 до 19:00 години на території Національного музею-садиби Миколи Пирогова, і вхід у цей день буде безкоштовним. Учасники заходу зможуть приносити свої пледи, покривала та гамаки для відпочинку у вільних зонах садиби.

За інформацією від департаменту маркетингу і туризму ВМР, відвідувачі матимуть змогу обговорити новітні підходи у фізіотерапії та протезуванні з професіоналами галузі. Цьогорічна тема пікніка зосереджена на реабілітації ветеранів та відновленні після травм, підкреслюючи значення медичної та культурної підтримки в часи війни.

Олександр Вешелені, директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, акцентує на важливості події для демонстрації здобутків у сфері реабілітації та подальшої підтримки ветеранів.

На заході відбудуться благодійні акції, майстер-класи з домедичної допомоги, а також буде влаштовано фудкорт, ігрові зони та виставки. Кулінарні майстер-класи, творчі майстерні та арттерапія доповнять програму пікніка, яка буде доступна і для людей з особливими потребами, завдяки нещодавно встановленому підйомнику.

Захід організовується департаментом маркетингу міста та туризму спільно з Національним музеєм-садибою М. І. Пирогова, і більше деталей про ексклюзивні події буде анонсовано на початку травня.

Автор: Павле Петрушко
Читайте також