СБУ зібрала докази проти прокремлівського музиканта Олексія Піддубного за підтримку російської агресії
13:04 18.04.2024
259

Служба безпеки України в Вінницькій області зібрала вагомі докази проти Олексія Піддубного, відомого як «Джанго», за його прокремлівську пропаганду та публічне виправдання російської збройної агресії проти України. Вони інформують, що Піддубний активно бере участь у телевізійних програмах на кремлівських каналах і пропагандистських акціях, пов’язаних із проведенням незаконних референдумів на окупованих росією українських територіях.

Піддубний також виступав як довірена особа Володимира Путіна під час виборчої кампанії 2024 року, агітував на його користь у РФ та на окупованих територіях. Він розповсюджує неправдиву інформацію про події на фронті та закликає до підтримки російської агресії через свій канал в Телеграм.

Піддубний підтримує зв’язки з лідерами терористичних угруповань "лнр" і "днр" та пишається нагородами від керівництва окупованих територій. СБУ за процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосила йому підозру за три статті Кримінального кодексу України, що може призвести до ув'язнення на термін до 12 років.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також