Смертельний відпочинок на воді: на Вінниччині втопилися дворічна дівчинка та чоловік
13:30 07.07.2022
346

Учора на Вінниччині втопилася маленька дівчинка, віком два з половиною роки та 69-річний чоловік. Причиною трагедій став недогляд дорослих за дитиною та купання у нетверезому стані, - про це повідомляє Головне управління ДСНС у Вінницькій області.

«Маленька дівчинка, віком два з половиною роки втопилася сьогодні в одній із водойм в с.Татусіка Козятинської територіальної громади Хмільницького району. Про трагедію оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області повідомили сьогодні, 6 липня о 18:25.На превеликий жаль, врятувати дитину не вдалося, прибувши на екстрений виклик лікарі екстреної медичної допомоги лише констатували смерть дівчинки.

Ще одна загибель під час відпочинку на воді 6 липня сталася в селі Степашки Гайсинського району – втопився чоловік 1953 року народження. Як з’ясувалося, чоловік пірнув у воду у нетверезому стані», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники Вінниччини вкотре застерігають батьків, аби вони слідкували за дітьми. Також застерігають і дорослих, не нехтувати правилами безпеки під час відпочинку поблизу та на водоймах.

«Цінуйте життя, дотримуйтеся правил безпеки життєдіяльності! Якщо ж ви побачили, що людина йде під воду НЕГАЙНО викликайте бійців ДСНС», - наголошують рятувальники.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також