Перша домашня гра команди з американського футболу «Вінницькі Вовки» в рамках чемпіонату України.
19:32 24.05.2021
289

30 травня о 16:00 у Вінниці на стадіоні «Нива» (вул. Петра Запорожця, 5) відбудеться перша домашня гра місцевої команди з американського футболу «Вінницькі Вовки» в рамках чемпіонату України. Суперниками вінничан стануть київські «Патріоти».


«Нарешті за таку довгу карантинну перерву ми можемо анонсувати наш перший домашній матч і запросити вас, дорогі вболівальники, прийти та підтримати нас. Це буде серйозний і напружений бій, тому ми дуже розраховуємо на підтримку рідного міста» – зазначили представники клубу.


«Вовки» наполегливо готуються до гри, удосконалюють тактики нападу та захисту, працюють над помилками. А дівчата з групи підтримки готують для всіх присутніх яскраву танцювальну програму.
Під час гри працюватиме коментатор, який буде пояснювати основні моменти матчу. Тому на трибунах знайдеться місце для всіх вболівальників: палких фанів американського футболу і тих, хто тільки знайомиться з цим видовищним та унікальним видом спорту.


«Вовки» дуже розраховують на підтримку всіх любителів активних видів спорту або просто патріотів рідного міста, які готові прийти і підтримати свою команду. Нагадаємо, першу свою гру в чемпіонаті України 2021 вінничани зіграли 16 травня у Львові. Тоді вони перемогли місцевих «Левів» з рахунком 6-7.


Вартість квитка – 50 грн
Вхід на трибуни можливий лише за наявності захисної маски!

Читайте також