У Вінниці палац дітей та юнацтва «шукає» юних футболістів
11:09 07.09.2023
283

Новий навчальний рік  уже розпочався в закладах шкільної та позашкільної освіти.  Вінницький палац дітей та юнацтва запрошує до гри у фтубол. У гурток приймають дітей з 5-річного віку.

Про це повідомляють у пресслужбі ВМР.

Зазначимо, що у палаці дітей та юнацтва функціонує дві футбольні команди: "Мрія" та "Темп". В них займаються діти різних вікові категорій.

Юні футболісти беруть участь в міських, обласних та Всеукраїнських змаганнях футболу та традиційних «місцевих» турнірах - "Новорічні зустрічі" та "Олімпійський первоцвіт", які проводить КЗ "Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної".

За словами тренерів футбол формує у дітей як фізичні, так і психологічні якості.

В цілому, заняття з м'ячем покращують реакцію та координацію дитини, формуючи та зміцнюючи її, крім того, в процесі гри тренуються відразу декілька груп м'язів, а також загальна витривалість організму, що дуже важливо для дитячого організму. До того ж футбол - це командна гра. Тому, граючи, ваша дитина стає ближче до колективу, налагоджуючи товариські відносини та покращуючи свої навички спілкування, – зауважив тренер Андрій Сілаков.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також